contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Gorenje D 61312

21,390.00ден 19,690.00ден

Категорија:

Опис

Управување Програматор: Електронски програматор
Систем против туткање Ладење (10 мин.)
Особини Дизајн: Бело Галванизирано куќиште
Волумен на барабанот: 117 l
Собирач (резервоар) на вода: 4,2 l
Врата: 34 cm
Агол на отварање на вратата: 180 °
реверзибилно движење на барабанот
Вакумски ногарки
Автоматско исклучување при отворена врата
Сигнал за полн сад за кондензатот
Систем против туткање
Енергетска класа: B
Капацитет на полнење: 6 кг
Потрошувачка на енергија: 3,36 kWh
Време на сушење: 100 мин.
Бучност: 65 dB(A) Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
Тежина на апаратот: 38 кг
Димензии на амбалажата (Ш x В x Д): 64 × 91,5 × 68,5 cm
Бруто тежина на апаратот: 40 кг EAN Код: 3838942434204

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани