contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Grenada батерија за кујна

2,990.00ден

  • Батерија за кујна GRN502

Категорија: Tag:

Опис

  • Батерија за кујна GRN502 топла-ладна вода
  • Со две црева
  • 40mm
  • Изработена од месинг со хромиран финиш
  • 5 години гаранција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани