contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

MBS Smederevo Happy црн

9,390.00ден

Опис

Камин на цврсто гориво
Димензии на шпоретот – 745 x 400 x 410 mm
Димензии на ложиштето – 250 x 270 x 300
Моќност – 6 kW
Ефикасност – дрво 82%, јаглен 82%
Капацитет на греење – 35 m2 дрво, 40 m2 јаглен
Тежина на шпоретот – 54 kg
Одвод за чад – централен
Пречник на одводот за чад – Ф120
Гориво – дрво и јаглен
Достапен во црвена боја

 

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “MBS Smederevo Happy црн”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани