contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

MBS Smederevo Hit

12,990.00ден 11,990.00ден

Опис

Камин на цврсто гориво
Димензии на шпоретот – 885 x 550 x 440 mm
Димензии на ложиштето – 270 x 290 x 300
Моќност – 11 / 13 kW
Ефикасност – дрво 82%, јаглен 83%
Капацитет на греење – 72 m2 дрво, 85 m2 јаглен
Тежина на шпоретот – 71 kg
Одвод за чад – централен
Пречник на одводот за чад – Ф120
Гориво – дрво и јаглен
Достапен во црна боја

 

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “MBS Smederevo Hit”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани