contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Мијалник 7002

18,900.00ден

Опис

Едноделен самостоечки дизајнерски мијалник
А класа порцелан
Димензии: 460x460x820cm

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани