contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Roca Debba

12,990.00ден

Категорија:

Опис

Димензии:
Должина: 355 mm.
Ширина: 655 mm.
Висина: 760 mm.
Симплон на 210mm.
Бакелитен капак со софт механизам

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Roca Debba”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани