contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Smederevac MBS 10 RS

16,990.00ден 15,290.00ден

Категорија:

Опис

шпорет на цврсто гориво
Термостат
Моќност од 11KW
загревње на површина до 140м3
Големина на рерната: В:Ш:Д: 200:490:460mm
Големина на ложиште: В:Ш:Д: 250:200:400mm
одвод f120mm
Степен на искористеност 85/85 %
Гориво: Дрво, дрвени брикет и јаглен
Димензии 850x945x645 mm

 

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Smederevac MBS 10 RS”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани