contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Туш кабина 8140

15,500.00ден

Туш када со кабина со димензии: 90x90x198cm

Категорија: Tag:

Опис

  • Туш када со кабина со димензии: 90x90x198cm
  • 40m висина на акрилна када со демонтажна маска.
  • Изработена од матирани алуминиумски лајсни, сјајни дупли рачки и калено мат стакло со дебелина од 5mm.

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани