contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Vox CHT 6001 IXXL

21,490.00ден 19,990.00ден

Опис

Шпорет – стаклокерамика
Број на рингли: 4
2 x стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
2 x стаклокерамика, 180 mm, 1800 W
Волумен на рерната: 65 л
Осветлување во рерната, вентилатор, тајмер
Горен греач – 1200 W, Долен греач – 1100 W
Дупли греач за скара: 2600 W
Голема фиока
Индикатор за загреани рингли и термостат
Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија
Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
Боја: бела
Гаранција: 60 месеци

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани