contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Vox EBC 410 DB

11,490.00ден 10,190.00ден

Категорија: Tag:

Опис

Вградна плотна – стаклокерамика
Број на рингли: 5
2 x Стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
Стаклокерамика, 180 mm, 1800 W
Стаклокерамика двојна, 180 mm, 700/1700 W
Вкупна моќност: 6.5 kW
Индикатор за загреана рингла, сигурносно заклучување, копчиња на допир
Димензии за вградување (ШxД): 560 x 490 mm
Димензии (ШxВxД): 590 x 41 x 520 mm
Боја: црна
Гаранција: 60 месеци

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани