contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Vox KK 3300 SF

17,590.00ден 16,190.00ден

Опис

Тивко работење на мотор
Волумен: фрижидер – 184 л, замрзнувач – 84 л
4 полици, 4 прегради на врата, 1 фиока
3 фиоки во замрзнувач
Промена на смерот на отворање на вратите
Енергетска класа: А+
Потрошувачка на енергија годишно: 257 kWh
Бучава: 41 dB
Димензии (ШxВxД): 540 x 1700 x 595 mm
Боја: сива
Гаранција: 60 месеци

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани