contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

VOX KS 2800

13,890.00ден 12,790.00ден

Опис

Категорија Фрижидери со една врата
Климатска класа N
Нето капацитет на уредот 249 l
Бруто капацитет на уредот 253 л
Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 249 л
Потрошена енергија 163 kWh
Гас R600a
Внатрешност на фрижидерот 5 стаклени полици, 1 фиока, 5 полици -сталажи со врати
Висина на фрижидерот 1440 mm
Длабочина на фрижидерот 595 мм
Ширина на фрижидерот 540 мм
Нето тежина 44,2 кг
Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 128 пар
Реверзибилна врата Да
Boja Bela
Вкупна тежина 47,88 кг
Гаранција 5 години
Класа на енергија A
Ниво на бучава 42 dB

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани