contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Категорија: Uncategorized

  Дали сте забележале дека по пуштање на вода во вашата вц школка, водата не престанува да тече? Во овој случај најверојатно имате проблем со арматурата на казанчето, но не очајувајте бидејќи овој проблем се решава многу едноставно. Грос Комерц...

Прочитај повеќе:

Дали вашата светло бела када или туш батерија полека станува валкана? Дали постојано ги чистите без резултати? Најверојатно виновник за постојано валканите елементи е бигорот. Бигор е вода богата со минерали која не е штетна по вашето здравје но во...

Прочитај повеќе:

Реновирање на старото купатило често значи дека треба да одвоите големи средства и макотрпна работа. Но не мора секогаш да биде така. Грос Комерц Скопје ви дава 5 едноставни совети за како најлесно да му дадете нов изглед на вашиот...

Прочитај повеќе:

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани