contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

Хоризонтален замрзнувач GF300

14,990.00ден 13,790.00ден

Опис

Категорија Хоризонтални замрзнувачи
Тип Хоризонтален замрзнувач
Тип на контрола Механички
Нето капацитет на уредот 290 л
Бруто капацитет на уредот 290 л
Внатрешен замрзнувач 2 корпи
Технологија Анти-бактериска заштита, Голем волумен
Климатска класа T / ST / N / SN
Гас R600a
Класа на енергија A+
Најниска температура на околината на која уредот работи -15°C
Ниво на бучава 43 dB
Функционални тастери 2 корпи, Тркалца, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
Потрошена енергија 268
Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот, индикатор за преовладување
Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 57 h
Амортизирана врата Да
Цевка за ладење од типот Д Да
Лесно чистење на ентериерот Да
Сигнал кога температурата станува превисока Да
Тркалца Да
Boja Bela
Дименѕије апарата (ШxВxД) 1115x850x645 мм
Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 1155x885x700 ??
Вкупна тежина 46 кг
Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 101 ком

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани