contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Dimplex EPX 2000

7,200.00ден

Опис

Моќност: 2000W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Дозволена монтажа во купатила, IP24 заштита од капки вода
Не го суши воздухот
Потекло: Северна Ирска (UK)
2 години гаранција

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Dimplex EPX 2000”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани