contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Frigo set 3/1

  • 3/1

Опис

Сад за чување на храна Frigo set три во едно
Потекло : Србија
Произведува: Дрина
Достапни бои:

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Frigo set 3/1”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани