contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Vivo 0,6 – 3l

  • Frigo  0,6l –
  • Frigo     1l –
  • Frigo     1l(Плитко) –
  • Frigo     1,7l –
  • Frigo     2l –
  • Frigo     3l –

Опис

Сад за чување на храна Vivo
Потекло : Србија
Произведува: Дрина
Достапни бои:

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Vivo 0,6 – 3l”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани