contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Апарат за затоплување F-707A

850.00ден

Категорија: Tag:

Опис

 • Апарат за затоплување на вода
  -1850W
  – 1,7L
  – Автоматско исклучување
  – Филтер кој лесно се чисти
  – Челични греачи
  – Ротира 360º
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани