contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Бесплатна испорака до дома
Гаранција за квалитет

Бесплатна достава

Бесплатна достава низ Македонија.

Најдобри цени

Гарантирано најниски цени во Скопје.

24 часа поддршка

Секогаш сме достапни за нашите клиенти, преку меил или Facebook.

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ

ПРОИЗВОДИ НА АКЦИЈА

СОВЕТИ И ЗАНИМЛИВОСТИ

21
Сеп
Од 20 Септември до 20 Октомври купете се за дома...
07
Мар
  Дали сте забележале дека по пуштање на вода во...
20
Фев
Дали вашата светло бела када или туш батерија полека станува...
Реновирање на старото купатило често значи дека треба да одвоите...

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани