contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Апарат за кафе CM-988

920.00ден

Опис

 • Апарат за кафе
  -Едноставна употреба и припрема на кафе
  -Макс.Капацитет 6-8 шолји
  -700W
  -Заштита од прегревања
  -Автоматско исклучување при одвојување на садот
 • Производител: Bira

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани