contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Депилатор 2 во 1

950.00ден

Опис

 • Депилатор 2 во 1
  -Безжичен со батерија + мрежно напојување
  – Две брзини
  – Одвоиви глави за лесно чистење
  – 8-16 саата полнење
  – Идеална торбичка за патување
  – Јастуче за пилинг
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани