contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

КОНВЕКТОР ДИНАМИК 2500w

2,950.00ден

Опис

Moќност: 2500 W
Автоматска регулација на температурата
Термостат
Заштита од прегревање
Сигнална лампа
Тркалца вклучени во цената
Боја: бела

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани