contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Лена 150

12,190.00ден

Акрилна када со демонтажна маска и ногарки.
Димензии 150x70x55cm
Производител: Shower
Потекло: Турција

Опис

Акрилна када со демонтажна маска и ногарки.  
Димензии 150x70x55cm
Производител: Shower
Потекло: Турција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани