contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Магма Длабока Тава

Линијата МАГМА е изработана од алуминиум со дебелина 2.7 – 6 mm, при што надворешниот и внатрешниот премаз се нанесуваат со прскање на веќе формиран сад. Тоа на овие садови им дава голема атрактивност со голем избор на бои.
posudje

Категорија:

Опис

Големина 26
Дијам.(cm) 75
Цена 820 ден.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Магма Длабока Тава”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани