contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Маталка

90.00ден

sigma

Опис

Идент 3120010
Назив на артикл Маталка
Ознака на артикл HW-049
Димензија
Материјал Инокс

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Маталка”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани