contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Тример Bira

780.00ден

Опис

 • Машинка за потстрижување
  -4 различни брзини
  – можност за употреба со батерија
  – Интикатор за наполнета батерија
  – Копче за подесување на чешел за шишање
  – Полнење на батеријата 8-16h
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани