contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Миксер YT-1538

1,090.00ден

Опис

  • Миксер
    -200W
    -Хромирано куќиште на апаратот
    -3 брзини
    -Копче за исфрлување на додатоците
  • Производител: Bira

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани