contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Пегла за коса HC8006

545.00ден

Опис

 • Пегла за коса
  Практичен уред за рамнење на косата со 2 додатоци
  Снага 35W
  Температура 120º-180º
  3-комплета разлилни плочки за секаков вид на коса
  Заштита од прегревање на пеглата
  Контролна сијалица за укл. пегла
  – Ладен врв на пеглата
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани