contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Пекач на леб

3,150.00ден

Категорија: Tag:

Опис

 • Пекач на леб
  -5 програми на работа
  -базен, интегрален, брз,
  мешање и печење.
  -Функција на одржување на температура до 60min
  -Садовите за мешање се нелепливи
  -2 контролни фукнции: Мени и старт/стоп со ЛЕД индикатор
 • Производител: Bira

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани