contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Пластичен резалник

1,600.00ден

Категорија: Tag:

Опис

  • Пластичен резалник
    – Резалица со висококвалитетен нож
    – Регулатор за дебелина
    – Гумени ногарки
    – Прекидач – уклучи/исклучи
  • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани