contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Сифон за умивалник

Опис

  • Сифон за умивалник
  • Состав: гума, пластика и метал
  • Флексибилен
  • Потекло: Босна

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани