contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Соковник 600w

2,450.00ден

Категорија: Tag:

Опис

 • Соковник
  -600W
  – Голем отвор за полнење
  – 2 брзини за меко и тврдо овошје
  – микро мрежаст филтер
  – Гумени ногарки за стабилност
 • Производител: Бира

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани