contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ

1,550.00ден

Категорија:

Опис

  • Изработена од порцелан и дрво

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “ЧИНИЈА ЗА СЕРВИРАЊЕ”

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани