contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ШЕЈКЕР МАКС ЛСМ 103

1,190.00ден

Категорија: Tags: ,

Опис

Тип – АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ПЕНА-КАФЕ
Моќност: 100W;
Сад со капацитет 450ml;
2 брзини;
Копче за вклучување/ исклучување;
Идеален за подготовка на инстант кафе, фрапе, коктели,

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани