contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Ѕидна батерија со ладна вода

590.00ден

  • Ѕидна батерија BK006

Категорија: Tag:

Опис

  • Еднорачна ѕидна батерија BK006 само со ладна вода
  • Изработена од месинг со хромиран финиш
  • 5 години гаранција
  • Потекло: Турција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани