contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

Miray Туш батерија

5,990.00ден

  • Туш батерија MRY103

Категорија: Tag:

Опис

  • Туш батерија MRY103 со црево држач и слушалка.
  • 40mm
  • Изработена од месинг со хромиран финиш
  • 5 години гаранција
  • Потекло: Турција

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани