contact@groskomerc.com.mk   076361310 / 02 5052715

Туш кабина 8140

9,500.00ден

Туш када со кабина со димензии: 90x90x198cm

Description

  • Туш када со кабина со димензии: 90x90x198cm
  • 20m висина на акрилна када со демонтажна маска.
  • Изработена од матирани алуминиумски лајсни, сјајни дупли рачки и калено мат стакло со дебелина од 5mm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Туш кабина 8140”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани