contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Продажба!

КОНВЕКТОР ДИНАМИК 2000W

1,390.00ден

Опис

Моќност 2000W
Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
Вентилатор
Функција за складирање на топлина
Термичка заштита
Термостат
Индикатор за статус
Со рачки за носење
Должина на кабел: 1.5m

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани