contact@groskomerc.com.mk   076361310 / 02 5052715

Author: groskomerc

Од 20 Септември до 20 Октомври купете се за дома по најниски цени❗ Погледнете го најновиот флаер на Gros Home Center со сите производи кои се на распродажба. ✅ Опрема за купатила - Моноблоци, мијалници, купатилски мебел, батерии и туш батерии со...

Read more

  Дали сте забележале дека по пуштање на вода во вашата вц школка, водата не престанува да тече? Во овој случај најверојатно имате проблем со арматурата на казанчето, но не очајувајте бидејќи овој проблем се решава многу едноставно. Грос Комерц...

Read more

Дали вашата светло бела када или туш батерија полека станува валкана? Дали постојано ги чистите без резултати? Најверојатно виновник за постојано валканите елементи е бигорот. Бигор е вода богата со минерали која не е штетна по вашето здравје но во...

Read more

Реновирање на старото купатило често значи дека треба да одвоите големи средства и макотрпна работа. Но не мора секогаш да биде така. Грос Комерц Скопје ви дава 5 едноставни совети за како најлесно да му дадете нов изглед на вашиот...

Read more

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани