contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310
Бесплатна испорака до дома
Гаранција за квалитет
Од 20 Септември до 20 Октомври купете се за дома по најниски цени❗ Погледнете го најновиот флаер на Gros Home Center со сите производи кои се на распродажба. ✅ Опрема за купатила - Моноблоци, мијалници, купатилски мебел, батерии и туш батерии со...

Прочитај повеќе:

  Дали сте забележале дека по пуштање на вода во вашата вц школка, водата не престанува да тече? Во овој случај најверојатно имате проблем со арматурата на казанчето, но не очајувајте бидејќи овој проблем се решава многу едноставно. Грос Комерц...

Прочитај повеќе:

Дали вашата светло бела када или туш батерија полека станува валкана? Дали постојано ги чистите без резултати? Најверојатно виновник за постојано валканите елементи е бигорот. Бигор е вода богата со минерали која не е штетна по вашето здравје но во...

Прочитај повеќе:

Реновирање на старото купатило често значи дека треба да одвоите големи средства и макотрпна работа. Но не мора секогаш да биде така. Грос Комерц Скопје ви дава 5 едноставни совети за како најлесно да му дадете нов изглед на вашиот...

Прочитај повеќе:

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани