contact@groskomerc.com.mk   076442392 / 076361310

ГОЛЕМ ЕСЕНСКИ ПОПУСТ

Од 20 Септември до 20 Октомври купете се за дома по најниски цени Погледнете го најновиот флаер на Gros Home Center со сите производи кои се на распродажба.
 Опрема за купатила – Моноблоци, мијалници, купатилски мебел, батерии и туш батерии со системи, паравани и кади, купатилска галантерија.

 Бела техника и апарати за домаќинство – елекртични шпорети, машини за садови и машини за перење, фрижидери, правосмукалки и пегли, тостери и апарати за крофни.

 Шпорети на дрва и камини на пелети

 Електрика  и декорација за домаќинство – лустери и декоративни ламби, лед панелни светла, штедливи и лед сијалици, кутии за украси, рамки за слики, вазни.

 Рачен алат

 

Следете не на Facebook и на Instagram – GrosHomeCenter за да бидете во тек со сите наши промоции и понуди.

Напишете коментар

Грос Комерц т.д. Скопје ©2018. www.groskomerc.com.mk Сите права се задржани